Navigera i loopen

När du (eller dina elever) ska ta sig runt i en loop så finns det lite olika sätt att göra det på. Om du klickar på en hubb så fälls hubbpanelen upp och där kan du välja att gå genvägar till de olika noderna som finns vid just den hubben genom att klicka på namn eller symboler. Du kan också gå till de andra hubbarna som är knutna till den hubb du är vid, genom att klicka på deras hubbilder eller namn. Ett annat sätt är att klicka direkt på noderna i kartan för att komma till dem, och att ta sig fram mellan hubbarna genom att ta tag i kartan och dra den åt sidan så att du kommer åt den hubb du vill nå.