Dela med dig i Loops allmänna bibliotek

När du väljer att publicera en loop i Loops allmänna bibliotek så ger du kollegor över hela landet möjlighet att ta del av det material du skapat. Det är generöst av dig och något vi verkligen uppmuntrar. Tänk om alla lärare byggde loopar av sina 3 bästa projekt och delade med sig av dem, vilken kollegial rikedom det skulle innebära! När du vill publicera en loop så går du till loopen under Mina loopar, väljer redigeringsläget av loopen och klickar på loopens namn. Längst ner i Startpanelen ser du att det står Publicera till bibliotek. Klicka där, och välj sedan att lämna in loopen till Det allmänna biblioteket. Innan loopen publiceras i det allmänna biblioteket så kommer en ämnesansvarig pedagog på Loops att kvalitetssäkra den. Du kommer att få feedback via mejl, och när alla är nöjda så publicerar vi loopen. Det är en kopia av din loop som publiceras i det allmänna biblioteket, originalet har du kvar under Mina loopar. Om du vill uppdatera din publicerade loop vid ett senare tillfälle så publicerar du orginalloopen en gång till och då uppdateras den publicerade loopen i biblioteket med de ändringar du valt att göra i originalet.