Bygg inn innhold i iFrame med kode

Mange nettsteder tilbyr deg et stykke innebygd kode som du kan legge ut på for eksempel en blogg eller en annen overflate hvor du vil ha noe innebygd. Loop noder kan motta denne koden. Koden mottas i en såkalt iFrame som viser innholdet fra originalsiden.

1. Gå til nettsiden du vil hente innhold fra og klikk «Del», hvor du skal finne noe som «Bygg inn på bloggen din eller nettsiden din».

2. Klikk der og en kodebit vises. Kopier koden. 

3. Lim inn koden i Loops og se hvordan iFramen viser innholdet i noden.

Mange nettsteder tilbyr deg et stykke innebygd kode som du kan legge ut på for eksempel en blogg eller en annen overflate hvor du vil ha noe innebygd. Loop noder kan motta denne koden. Koden mottas i en såkalt iFrame som viser innholdet fra originalsiden.