Lage samling

Når du har jobbet med looper en stund, kan det være mye å holde rede på. Hvis du vil rydde opp litt, kan du opprette samlinger og velge loopene du vil samle under samme overskrift i hver samling. Du gjør dette ved å klikke på plusstegnet på en av loopene du vil inkludere, gi den nye samlingen et navn og lagre. Klikk på plusstegnet for neste loop som skal være med i samlingen, og sjekk navnet du ga den. Når du har sortert, kan du velge å kontrollere at bare samlinger vises, øverst under overskriften Mine looper. Da vil alt se ryddig og oversiktlig ut!