Bjud in elever till den utdelade loopen

När du valt att starta en loop och fortsatt förbi det första steget, med pop-up-rutan, så kommer du till lärarpanelen. Där kan du se att det står Lägg till + Precis under rubriken Elever. När du klickar där så kommer det en ny pop-up-ruta där du skriver in namnet på eleverna en och en, eller på klassen (om ni har skapat klasser för er skola i Loops). Skriver du in klassens namn så landar alla eleverna in på en gång. Om du har en ny elev som inte har Loopskonto ännu, så kan du bjuda in med den elevens e-post och då skapar eleven kontot när hen är på väg in i loopen.