Bjud in en kollega att samarbeta

Om du vill bygga en lärloop tillsammans med en kollega så kan du välja att bjuda in hen som medskapare i en loop du har börjat bygga. Det gör du genom att klicka på loopens namn och scrolla ner en bit i panelen. (Du behöver vara i redigeringsläget av loopen). Klicka där det står Lägg till medskapare och fyll i kollegans namn. Om ni arbetar på samma skola räcker det med att fylla i de första bokstäverna. Om du har en kollega på en annan skola som också har loops så kan du bjuda in till samarbete genom att skriva kollegans hela e-postadress.