Kvalitetssäkring

När du publicerar en loop i Loops allmänna biblioteket så får du feedback av oss som en del av publiceringsprocessen. Det är en pedagog som byggt många loopar som ger dig feedback på din loop. Anledningen till att vi vill kvalitetssäkra loopen är att det ofta är någon liten grej som man missat när man byggt loopen. Kanske fattas det en hubbtext i en hubb, eller så har man glömt att koppla loopen till läroplanen. Det kan också vara så att det är något som den som byggt tagit för givet, men som är otydligt för någon annan när man exempelvis ska lösa en uppgift. Vi ger dig feedback på det vi hittar och du fixar iordning det. Sedan publicerar vi loopen och kan vara säkra på att andra, som hittar den i biblioteket, kommer att kunna ha stor glädje av den. 

Läs gärna mer om kvalitetssäkring i Loopen Bygg en lärloop. Gå til loopen i biblioteket och klicka på noden som vi markerat i bilden så hittar du mer information.