Loops Teams-app

Sedan hösten 2021 finns det en en Teams-app för er som arbetar i Microsofts miljö. Med appen blir det enkelt att föra in Loops som en naturlig del av arbetsvardagen på skolan. I Teams appen är Loops hela system inbäddat så upplevelsen blir mycket lik webbversionen.

Ni kan välja att lägga till appen för er organisation, så att Loops blir lätt att hitta och att ni kan få notiser från Loops i Teams notisflöde. Upplevelsen blir att ni ”stannar” i Teams samtidigt som ni kan arbeta fullt ut med alla funktioner i Loops.

Appen ger dig möjlighet att

• Få notiser från Loops i Teams
  • Hämta en av dina startade loopar när du befinner dig i Teams, för att skapa en uppgift av den.
  • För en lärare som är ny i Loops att importera elever från ett specifikt Team till Loops.
  • Använda den nya funktionen Apps in Assignments, för att skapa en helt egen flik inne i Teams, med en specifik loop för dina elever.
  • Skapa Loopskonton till en grupp elever som tillhör ett specifikt team, efter att du lagt till en loop i en tab, med Apps in Assignments-funktionen som det står om i punkten ovan.

Glöm inte att du också kan skicka en loop från Loops till Teams!

Film om Apps in Assignments: