Bytte mellom lærerpanelet og loopens visningsmodus

Hvis du er i visningsmodus for en startet loop, vil du se en liten sirkel med en pil i den øverst på loopens navn. Klikk på den, så kommer du til loopens lærerpanel. Du bruker det samme symbolet for å bytte tilbake til visningsmodus.

Skjermmodusen er bygd slik at du kan vise loopen til elevene dine på en stor skjerm. Det er ingen informasjon om elevene som skal vises til andre i klassen. Når du bytter til lærerpanelet, bør du imidlertid koble fra den store skjermen.