Bytte til visningsmodus fra lærerpanelet

Klikk på den lille pilen øverst i loopens navn når du er i lærerpanelet, og du vil bytte til en visningsmodus for loopen. Da ser du loopen slik elevene ser den og kan være sikker på at hvis du viser den med projektoren, vil ingenting «hemmelig» komme opp. Du kan vise elevenes svar på oppslagstavlene, akkurat slik elevene kan se hverandres svar. Men hvis du går inn i en blå node, der elevene gir individuelle svar, vil ingen svar være synlige. Du bytter tilbake til lærerpanelet med samme pil når du ikke lenger bruker projektoren.