Kommunens bibliotek

Hvis hele kommunen din har Loops, kan kommunen velge å ha et annet bibliotek som alle lærere i kommunen har tilgang til. Der har du muligheten til å publisere looper du vil at alle skal kunne delta i, for eksempel nåværende utviklingsprosjekter, kvalitetsarbeid eller digitale ressurser. Du kan starte og remikse looper fra kommunens bibliotek, akkurat som du kan fra det offentlige biblioteket. Kommunens bibliotek er også synlig i bunnen av folkebiblioteket.