Bytte til en annen node

Det er manuell håndtering som gjelder når du har valgt en node og fylt den med innhold, men du trenger å bytte til en annen. Hvis du vil endre nodetypen etter at du har fylt ut innhold, velger du alt innholdet du har i noden du bygde (unntatt tittelen) og kopierer det. Lukk noden og velg å legge den nye noden sammen. Skriv tittelen og lim inn alt innholdet i den nye noden. Lagre den nye og gå tilbake og slett den første.