Invitere en kollega til Loops via e-post

Det kan være at bare personen som er administrator for skolen din har myndighet til å invitere nye lærere. Men hvis du har valgt at alle lærere skal være i stand til å gjøre det, kan du løse det selv. For å gjøre dette, klikk på symbolet for organisasjonen din, Deltakeradministration og deretter på overskriften Lærere. Velg Legg til lærer og skriv inn kollegas fulle e-post i popup-boksen som vises. Klikk på den grønne knappen så vil kollegaen motta en invitasjon via e-post.