Bjuda in en kollega till Loops via e-post

Det kan vara så att bara den som är administratör på din skola har behörighet att bjuda in nya lärare, om ni inte har valt att alla lärare ska kunna göra det själva.

För att göra det klickar du på symbolen för er organisation, på Deltagaradministration och sedan på rubriken Lärare. Välj Lägg till lärare och skriv in kollegans hela e-post i pop-up rutan som kommer upp. Klicka på den gröna knappen så får kollegan en inbjudan via mejl.