Legg til skolens egen support-e-post

I bunnteksten til Loops er det en mulighet til å ta kontakt for støtte. Hvis noen klikker der, vises en e-post med en adresse for Loops-støtte. Mange brukere vil ha det på den måten, men det kan også være grunner til å sende e-posten til en adresse på skolen din. Som administrator kan du gjøre dette ved å klikke på skolens navn øverst på navigasjonslinjen, velge Organisasjonsinnstillinger og legge til en e-postadresse på linjen som sier e-post. E-postadressen du skrev inn, vil da være i e-posten som kommer opp, når du klikker på lenken i bunnteksten. Hvis du ikke skriver en e-postadresse i organisasjonens innstillinger, vil e-posten fra bunnteksten gå til supportavdelingen på Loops.