Använda navigationsknappen

Med navigationsknappen kan du zooma in och ut i Loopskartan genom att klicka på plus och minustecknet. Centrera kartan runt den hubb där du senast var, med pilsymbolen i mitten. Zooma ut så att hela loopen visas direkt genom att klicka på Loops L:et, och ett klicka på frågetecknet så att uppdragslistan fälls ut den hubb du håller på att arbeta med visas till höger om listan.

Om du arbetar vid touchskärm så är det mer praktiskt att zooma i kartan och att flytta runt den genom att nypa och dra med fingertopparna.