Brunavigasjonskontrolleren

Med navigasjonskontrolleren kan du zoome inn og ut på Loop-kartet ved å klikke på pluss- og minustegnet. Du kan sentrere kartet rundt huben der du var sist, med pilsymbolet i midten. Zoom ut slik at hele loopen vises ved å klikke på Loops L, og klikk på spørsmålstegnet slik at oppgavelisten foldes ut og huben der du jobber vises til høyre for listen.

Hvis du har en berøringsskjerm, er det mer praktisk å zoome inn og ut på kartet, og å flytte det rundt, ved å klemme og dra med fingertuppene.