När du startar en loop så tas en kopia

När du klickar på knappen Starta loop så tas en kopia av loopen som du befinner dig i. Du kan ha gått till Biblioteket och in i en loop som finns där, eller gått in i en av dina egna loopar under Mina loopar. Oavsett var du är så händer samma sak när du klickar på Starta loop. En kopia av loopen tas och du påbörjar processen att starta upp den med dina elever. Nästa steg blir att ge din utdelning ett namn och att ta beslut om du vill sätta datum och/eller låta deltagarna avsluta loopen på egen hand. När du gått vidare från pop-up rutan där du gör det så kommer du till lärarpanelen. Där bjuder du in elever till loopen och aktiverar den så att eleverna kan börja arbeta.