Det allmänna biblioteket

I Loops allmänna bibliotek finns över 850 loopar i alla ämnen från årskurs 4-9 och en hel del loopar för årskurs 1-3. Där finns också ämnesövergripande loopar, samt loopar för vidareutbildning av lärare. Looparna i Biblioteket är byggda av aktiva pedagoger och kvalitetssäkrade så att de ska gå enkelt för andra lärare att använda. Looparna går att starta precis som de är, men du kan också välja att Remixa en loop från biblioteket. Då får du en kopia av loopen som du kan bygga om efter egna behov innan du startar den. Du kommer till biblioteket genom att klicka på Bibliotek, uppe till höger i navigeringslisten.