Administrera organisationens bibliotek

Som Administratör i en organisation/för en skola i Loops har du möjlighet att forma skolans eget bibliotek så som ni vill ha det. Alla medarbetare kan publicera loopar till biblioteket som de själva byggt, eller som de remixat från andra bibliotek. Du är den enda som kan publicera även de loopar där du enbart är medskapare. Tanken är att du ska kunna lägga sista handen vid gemensamma projekt och publicera en loop som en grupp byggt tillsammans. 

Du kan också radera loopar i organisationens bibliotek. Du ser att det finns en soptunna och ordet radera på looparna i din lista. När du raderar en loop där så tar du endast bort kopian från biblioteket, du påverkar inte originalet. En tredje möjlighet du har är att du kan publicera samlingar till ert bibliotek, med loopar du vill kategorisera eller lyfta fram lite extra. Det gör du genom att skapa samlingarna av loopar i biblioteket (tryck på det lilla plustecknet), gå sedan till önskad samling under Mina loopar och välj att publicera den till ert bibliotek. Det här är byggt på ett lite komplicerat sätt i Loops, så kontakta vår support om du behöver hjälp.