Administrere organisasjonens bibliotek

Som administrator i en organisasjon/skole i Loops har du muligheten til å forme skolens eget bibliotek slik du vil ha det.

Alle ansatte kan publisere looper til biblioteket som de selv har bygget, eller som de har remikset fra andre biblioteker. Du er den eneste som kan publisere selv loopene der du bare er en medskaper. Tanken er at du skal kunne legge siste hånd på felles prosjekter og publisere en loop som en gruppe har bygget sammen.

Du kan også slette looper i organisasjonens bibliotek. Du ser at det er en søppelbøtte og ordet Slett på loopene i listen din. Når du sletter en loop der, sletter du bare kopien fra biblioteket, du påvirker ikke originalen.

En tredje mulighet du har er at du kan publisere samlinger til biblioteket ditt, med looper du vil kategorisere eller fremheve litt ekstra. Du gjør dette ved å lage samlinger av looper i biblioteket (klikk på det lille pluss-tegnet), og gå deretter til ønsket samling under Mine looper, og så velg å publisere den til biblioteket ditt. Dette er bygget på en litt komplisert måte i Loops, så kontakt vår support hvis du trenger hjelp.