Hubbild

Hubbarnas bilder syns tydligt i loopen och genom att välja dem med omsorg kan du göra din loop till en väldigt trevlig visuell upplevelse.

Vi har skapat ett bildbibliotek med hubbilder i Loops som du kan använda om de passar i din loop. Bilderna ligger sorterade i kategorier så att det ska bli lättare att hitta.

I hubbildsbibliotekt samlas också de hubbilder som du själv använt tidigare, så att du enkelt kan återanvända dem.

Du kan också ladda upp nya, egna bilder från din dator.

Du kan redigera dina hubbilder genom att zooma och beskära eller rotera dem.

I filmen ser du hur det fungerar: