Skapa grupper av befintliga användare genom importfunktionen

Det här är en åtgärd som du kan ta till om du redan har importerat eller bjudit in användare till Loops men missat att sortera dem i grupper på väg in. Du behöver personernas e-postadresser som de använder i Loops och en grupptillhörighet för att lösa problemet.

Klicka på din skolas namn i den övre listen, gå till Deltagaradministration och Översikt. Klicka på Importera deltagare, även om det inte är det du ska göra. Ladda ner vår mall för import om du inte redan har den. Fyll sedan i fälten med e-post och den önskade gruppindelningen. Ladda upp mallen till Loops i excelformat, klicka efter det på Importera deltagare. Nu kommer dina deltagare magiskt att hamna i de grupper du tilldelat dem. Det kan ta en liten stund, precis som importen så ha lite tålamod.