Skapa Loopskonton till en elevgrupp i ett utvalt team i Teams

Du hittar funktionen i lärarpanelen på den startade loopen. Men först måste du lägga till loopen på en flik i det aktuella teamet. Det gör du med Apps in Assignmensts-funktionen som du ser i filmen nedan.

Du hittar funktionen här:

Medlemmarna i teamet som inte redan har Loops-konton kommer att få dem skapade automatiskt när du trycker på Utför import. Kolla din mejl så hittar du en översikt över de importerade användarna.