Opprett Loopskontoer for en elevgruppe i et valgt team i Teams

Du finner funksjonen i lærerpanelet på den startede loopen. Men først må du legge til loopen til en tab i gjeldende team. Dette gjør du med funksjonen Apps in Assignmensts som du ser i videoen nedenfor.

Her finner du funksjonen:

Teammedlemmer som ikke allerede har Loops-kontoer vil få dem opprettet automatisk når du trykker på Utfør import. Sjekk e-posten din og du vil finne en oversikt over de importerte brukerne.