Ta bort lärare från Loops

Det kan hända att det endast är den som är Administratör för Loops på din skola som kan ta bort lärare från Loops. I så fall får du gå med ditt ärende till hen. Om du har behörighet att göra det själv så Klicka på symbolen för organisationen och på rubriken Deltagaradministration, välj sedan Lärare. I listan med lärare klickar du på en enskild lärares namn och väljer sedan att Ta bort konto om det är vad som ska göras.