Nya funktioner i Loops februari 2021

Ny navigeringsknapp

Vi har förenklat möjligheten att navigera runt i looparna genom att ersätta den lilla zoomknapp vi hade tidigare med en större, grön, som har flera funktioner. Förutom att zooma in och zooma ut i kartan samt centrera den runt den hubb där du senast var, kan du nu även klicka på Loops L:et och se hela loopen i utzoomat läge, samt på frågetecknet och se uppdragslistan, samt nästa nod som står på tur för dig att arbeta med.

Om du arbetar med touchskärm så är det är det främst Loops L:et och frågetecknet som kommer att ge dig en ny upplevelse, då det redan nu fungerar bra att flytta och zooma i kartan med fingrarna. 

Biblioteksprofil

När du publicerar en loop i biblioteket så vill vi gärna att andra ska få veta lite om vem du är. Därför finns det nu möjlighet att skapa en enkel beskrivning av dig själv första gången du publicerar en loop i biblioteket. Första gången du publicerar så är profilen utfälld, så att du enkelt ska hitta den, sedan är den ihopfälld.