Nytt i Loops juni 2021

Nu är det dags för oss att släppa en större uppdatering av sidorna för administration i Loops.

Vi har arbetat med att göra dem mer lika resten av Loops till utseendet och vi har lagt till en hel del funktionalitet som ska göra det enklare för dig som administratör i Loops att göra de inställningar som ni vill ha för er Loopsmiljö.

Vi har bland annat:

• Skapat en översikt där du kan se samtliga deltagare indelade i grupper. Där kan du importera många deltagare på en gång med hjälp av vår mall och du kan även rensa bort hela klasser/grupper när de inte längre är aktiva i Loops.
  • Gett en administratör möjlighet att se vad en elev eller lärare arbetar med i Loops.
  • Delat upp inställningarna för organisationen i allmänna och avancerade, där vi listat innehållet i de allmänna inställningarna under olika rubriker.
  • Lagt till möjligheten att bestämma om en elev/deltagare ska få e-post när en loop startats och om elever/deltagare ska få ändra sina namn.
  • Under Avancerade inställningar lagt till möjligheten att arbeta med underorganisationer och att sätta upp webhooks. Här kommer vi att fylla på med mer efter hand.

Se gärna filmen för att ta del av hur adminsidorna fungerar: