Lagre kopi av startet loop

Når du har valgt å bygge på en loop du startet og jobbet med elevene dine i, vil du selvfølgelig forbedre innholdet. Hvis du vil beholde en versjon av loopen som den var da du var ferdig med å bygge, kan du gjøre det. For å gjøre dette, klikk på Lagre en kopi av loop-knappen. Hvis det var din egen loop og ikke en du startet direkte fra biblioteket, må du endre navnet på loopen slik at du ikke forveksler den med originalen i listen under Mine