Bygg inn en Youtube- eller Vimeo-film

Hvis du vil legge inn en film fra Youtube eller Vimeo i en node, (eller i en svarboks), trenger du bare å kopiere lenken (url) til filmen og deretter lime den inn i nodeoverflaten, og den vil på en magisk måte legge seg inn.

På Youtube kan du også velge et tidspunkt for at filmen skal starte hvis du vil. Trykk først på del, og merk deretter av i boksen, der det står Start kl. Etter det valgte du en tid for filmen å starte, og kopierer deretter lenken. Filmen starter på det tidspunktet du valgte.