Lim inn en lenke og lag et fint utseende for den

Når du limer inn en lenke i en node, gjør Loops sitt beste for å bygge inn innholdet koblingen peker til. Det går bra med for eksempel videoer fra Youtube eller Vimeo. Noen andre sider kan også legges inn, men det ser ikke alltid så bra ut og mange sider kan ikke bygges inn i det hele tatt. Fra Loops ståsted kan vi ikke påvirke om innholdet kan legges inn eller ikke, da det avhenger av hvordan siden det kommer fra fungerer. Derfor har vi valgt å lage din egen løsning på problemet, i form av en «lenkepanel», som du kan style selv i Loops.

Når du limer inn en lenke fra en side hvor innholdet ikke kan bygges inn, vil det dukke opp en popup hvor du kan velge en tittel for lenken din, og skrive en beskrivelse. Du kan også laste opp et bilde som du synes passer.

Eksempel

Her har vi limt inn en lenke til New York Times. Siden har sendt et bilde til Loops, som et forslag, og Loops foreslår deler av URL-en som tittel. Vi velger å gjøre noen endringer, som du kan se på neste bilde.

Her har vi skrevet vår egen tittel, valgt bildet som ble foreslått, ved å klikke på det. Og så har vi skrevet en instruks til elevene, som en lenkebeskrivelse.

Vi synes at det nest laveste lenkepanelet ser best ut, for der blir bildet skarpt, så det velger vi ved å klikke på.

Slik vil det se ut. Vi kan redigere ved å klikke på pennen.