Bädda in en Youtube- eller Vimeofilm

Du behöver bara länken till filmen där den ligger på Youtube eller Vimeo för att bädda in den i Loops. Kopiera länken och klistra in den på nodytan, så bäddas den in av sig själv.

På youtube kan du också välja en specifik tid som filmen startar på om du inte vill att eleverna ska se den från början. Då klickar du först på Dela. Markera rutan där det står Starta vid, ange en tid och kopiera efter det länken till filmen. Då kommer den att börja visas i Lops vid den tid du valt.