Inviter elevene til Loops med e-post

Det kan være at bare personen som er administrator på skolen din har myndighet til å invitere nye elever. Men hvis ni har valgt at alle lærere skal være i stand til å gjøre det, kan du løse det selv. For å gjøre dette, klikk på symbolet for organisasjonen din, og deretter på Deltakeradministration och Elever. Velg Legg til elev og skriv inn hele elevens e-post i popup-boksen som vises. Klikk på den grønne knappen og eleven vil motta en invitasjon via e-post. Ikke glem å legge eleven i riktig klasse hvis du har laget slike.