Bjuda in elever i Loops via e-post

Det kan vara så att bara den som är administratör på din skola har behörighet att bjuda in nya elever. Om ni inte har valt att alla lärare ska kunna göra det.

För att göra det klickar du på symbolen för er organisation och sedan på Deltagaradministration. Välj Lägg till elev och skriv in elevens hela e-post i pop-up rutan som kommer upp. Klicka på den gröna knappen så får eleven en inbjudan via mejl. Kom ihåg att lägga till eleven i rätt klass om ni har skapat sådana.