Importer alle skolens elever (og lærere) samtidig

Som administrator kan du importere alle skolens elever og lærere samtidig, sortert i grupper. For å gjøre det, velg Oversikt og deretter Importer deltakere. Start med å laste ned malen slik at du kan se hvilken informasjon du trenger å fylle ut om hver person. (Bildet er nedenfor). Klikk på Instructions for å få en nærmere forklaring på hvordan du fyller ut malen. Når du er ferdig, last opp filen. Filen må være i Excel-format.

Da får du to valg. Du kan velge å simulere en import for å kontrollere at alt har blitt slik du hadde tenkt deg. Du vil motta en bekreftelse på simuleringen med en rapport via e-post i løpet av få minutter. Eller du velger å utføre importen direkte. Selv da vil du motta en bekreftelse med en rapport via e-post i løpet av få minutter.

En ting som er greit å vite er at studenter og lærere ikke trenger å bekrefte kontoene sine via e-post når du importerer dem på denne måten. De kan logge på direkte med e-postadressen som brukernavn og passord du har valgt. Hvis du vil, kan du velge det samme passordet for alle, og deretter endrer elevene og lærerne passordet umiddelbart etter at de har logget på.