Opprett grupper av eksisterende brukere gjennom importfunksjonen

Dette er en handling du kan ta hvis du allerede har importert eller invitert brukere til Loops, men ikke klarte å sortere dem i grupper på vei inn. Du trenger folks e-postadresser de bruker i Loops og en gruppetilhørighet for å løse problemet.

Klikk på skolens navn i topplisten, gå til Deltakeradministrasjon og Oversikt. Klikk på Importer deltakere, selv om det ikke er det du skal gjøre. Last ned importmalen vår hvis du ikke allerede har den. Fyll deretter ut feltene med e-post og ønsket gruppedeling. Last opp malen for Loops i Excel-format, og klikk deretter på Importer deltakere. Nå vil deltakerne dine magisk havne i gruppene du har tildelt dem. Det kan ta litt tid, akkurat som importen, så vær litt tålmodig.