Send en invitasjon på nytt

Hvis du har invitert elever eller lærere til Loops via e-post, vil du se en grønn konvolutt i listen ved siden av e-postadressen til de har svart på invitasjonen ved å opprette en konto. Du ser også datoen da du sendte invitasjonen til dem.

Noen ganger taper e-post eller havner i spam, og da kan det være bra å få muligheten til å sende en invitasjon til samme person på nytt. Det vil være en påminnelse om invitasjonen din, og gi samme mulighet til å opprette en Loops-konto som din første e-post. Hvis du velger å sende invitasjonen på nytt, endres datoen i listen.

Hvis du oppdager at e-posten du brukte tidligere er feil, vil du i stedet slette invitasjonen din og invitere personen med riktig e-postadresse på nytt.

Gå til skolens navn i topplisten og deretter til Deltakeradministrasjon, velg Studenter eller Lærere for å få tilgang til listen over invitasjoner du ønsker.