Skicka påminnelse om en inbjudan

Om du har bjudit in elever eller lärare till Loops via e-post så ser du ett grönt kuvert i listan vid deras mejladress fram tills att de besvarat inbjudan genom att skapa ett konto. Du ser också vilken datum du skickade inbjudan till dem.

Ibland tappas mejl bort eller hamnar i skräpposten och då kan det vara smidigt att ha möjlighet att skicka ett nytt mejl till samma person. Det blir som en påminnelse om din inbjudan och ger samma möjlighet till att skapa ett Loopskonto som ditt första mejl. Om du väljer att skicka en ny inbjudan så ändras datumet i listan.

Om du upptäcker att den e-post du skickat ut mejlet på är felaktig så tar du istället bort din inbjudan och bjuder in personen på nytt med den korrekta e-postadressen.

Gå till din skolas namn i den övre listen och sedan till Deltagaradministration, välj Elever eller Lärare för att komma åt den lista med inbjudningar som du önskar.