Bytte mellom organisasjoner

Det finnes faglærere som jobber på flere skoler. Da er det meningen at den læreren skal være en del av begge skolers organisasjoner. Når læreren er på den ene skolen og ønsker å starte en loop med elevene der, må han bytte til den skolen i sin organisasjonsvelger for å få tilgang til elevgruppene når han/hun distribuerer looper. Organisasjonsvelgeren er øverst på listen, sammen med skolens navn. Når du klikker på bildet eller skolenavnet, vises en rullegardinmeny der du kan velge ønsket skole.

Hvis læreren ikke velger riktig skole, vil ikke Loops finne elevene når en loop skal distribueres. Og hvis læreren, for å komme rundt problemet, i stedet inviterer dem til loopen via e-post, eller med koden vår, vil elevene bli lagt til som deltakere i feil skoleorganisasjon, og er plutselig på to skoler.

Rent praktisk er det ikke noe elevene legger merke til, og det betyr heller ikke at lærere på feil skole kan se noe elevene gjør, det er bare en forbindelse i bakenden. Men det er unødvendig rotete.