Loops apper – for Android och iOS

I løpet av våren 2021 har vi lansert to mobilapper, en for Android og en for iOS. Vi har forsøkt å gjøre opplevelsen i appene så lik den mobile nettopplevelsen som mulig. Fordelen med appene er at brukere kan motta push-varsler når noe nytt skjer i Loops og at de enkelt kan finne tilbake til Loops gjennom app-symbolet på telefonen. Små ting som gjør en stor forskjell for folk som bruker Loops på smarttelefonen.