Loops Teams-app

Siden høsten 2021 har det vært en Teams-app for deg som jobber i Microsofts miljø. Med appen blir det enkelt å introdusere Loops som en naturlig del av arbeidshverdagen på skolen. I Teams-appen er hele systemet til Loop innebygd slik at opplevelsen er veldig lik nettversjonen.

Du kan velge å legge til appen for din organisasjon, slik at Loops er lett å finne og at du kan motta varsler fra Loops i Teams varslingsflyt. Erfaringen er at du «blir» i Teams mens du kan jobbe fullt ut med alle funksjoner i Loops.

Appen gir deg muligheten til:

• Få meldinger fra Loops in Teams
  • Hent en av dine startet looper når du er i Teams, for å lage en oppgave av den.
  • For en lærer som er ny i Loops for å importere elever fra et bestemt team til Loops.
  • Bruk den nye funksjonen Apper i Oppgaver for å lage din helt egen fane i Teams, med en spesifikk loop for elevene dine.
  • Opprett Loops-kontoer til elever i et bestemt team i Teams. (les egen støtteartikkel om det).

Ikke glem at du også kan sende en loop fra Loops til Teams!