Loops appar – Android och iOS

Vi har under våren 2021 släppt två mobilappar, en för Android och en för iOS. Vi har strävat efter att göra upplevelsen i apparna så lik den mobila webbupplevelsen av Loops som möjligt.

Fördelen med apparna är att användarna kan få pushnotiser när något nytt hänt i Loops, samt att de enkelt hittar tillbaka till Loops genom appsymbolen på mobilen. Det är små saker som gör stor skillnad för dem som använder Loops i mobilen.