Ta bort elever från grupper

Du kan redigera en grupp, exempelvis ta bort en enskild elev från gruppen. Klicka på symbolen för er organisation, välj Deltagaradministration och sedan rubriken Grupper. Klicka på namnet till den grupp du vill redigera. Då visas gruppens deltagare till höger och en knapp där det står Redigera grupp.

Klicka på den så kan du ta bort elever från gruppen, genom att klicka på minustecknet till höger om deras namn, och sedan på Spara.