Välj ordning på hubbarna i Uppdragslistan

I Loops har vi en algoritm som räknar ut i vilken ordning hubbarna ska placeras i uppdragslistan. Det fungerar oftast, men inte alltid. I en loop med många alternativa vägar kan det bli fel, och då ställer det till det för eleverna som ska följa arbetsordningen i uppdragslistan. Därför kan du själv ändra ordning på hubbarna i uppdragslistan när du har byggt klart din loop.
Klicka på loopens namn och scrolla ner en bit så ser du att där står ”Ändra hubbordning”. Klicka där så hittar du funktionen!

Överst i listan ser du Starthubben. Dra och släpp hubbarna så att de hamnar i den ordning som du vill att eleverna ska arbeta med dem.