Lærer eller elev i en påbegynt loop

På hjemmesiden er det påbegynte looper. De ser forskjellige ut, avhengig av om du er lærer i loopen eller om du er elev. En loop der du er elev har en fremdriftsmåler og et pilsymbol på, mens de der du er lærer har en knapp som sier Til lærerpanelet.

Hvis du klikker på en loop der du er lærer, kommer du til visningsmodus for loopen. Hvis du klikker på en der du er elev, vil du gå inn i arbeidsmodus der du kan kommunisere gjennom nodene.