3 måter å legge deltakere til i Loops

Det er tre forskjellige måter å invitere deltakerne til Loops. Hvilken som passer deg best, avhenger av hvor mange deltakere du har tenkt å invitere til organisasjonen din og hvordan du jobber generelt.

1. Hvis du bare vil invitere noen få lærere og en gruppe studenter, kan du invitere dem ved å skrive inn e-postadressene deres.

2. Hvis hele skolen skal begynne å bruke Loops, og du vil at alle skal være delt inn i gruppene de tilhører fra begynnelsen, bør du bruke malen vår og importere deltakerne til organisasjonen. Når du importerer, trenger de ikke å bekrefte kontoene via e-post.

3. Den tredje måten du kan legge til deltakere i organisasjonen din i Loops er hvis skolen eller kommunen din jobber i et digitalt skolemiljø hos Google eller Microsoft. Hvis du gjør det, kan vi sette opp en enkelt påloggingsløsning der kontoer for Loops opprettes automatisk.

Les mer om de forskjellige måtene å invitere deltakere til din Loop-organisasjon i hver supportartikkel.