En læringsvei

En læringsvei er den grå linjen som dannes når du legger ut et nytt hub. Hvis du tar tak i nålen du bruker til å legge ut en ny hub og slipper den på en eksisterende hub, kobler du de to hubene sammen med en læringsvei i stedet for å legge ut en ny. Elevene dine følger læringsveiene gjennom loopen. Du kan også bygge en loop med et sentralt hub og flere stier som fører ut fra huben. Du må deretter fortelle elevene dine i hubteksten i det første huben, hvilke alternativer de har og hvordan du forventer at de skal påta seg arbeid i loopen. Når en loop forgrener seg og det er flere veier å velge mellom, må du gjøre det samme.